Home

Na elke operatieve ingreep moeten de medische hulpmiddelen getransporteerd, gereinigd, gecontroleerd, samengesteld, verpakt en gesteriliseerd worden. Dit hele proces wordt door Combi-Ster uitgevoerd.

Stichting Combi-Ster is een gestructureerde organisatie die staat voor het leveren van verantwoorde en doeltreffende dienstverlening. We leggen de lat hoog en richten ons op de kwaliteit van de functionaliteit, compleetheid, verpakking, identificatie, reinheid en steriliteit.
HET STERILISATIEPROCES

OVER COMBI-STER

WIE ZIJN WIJ

Stichting Combi-Ster is in 1991 ontstaan als een samenwerkingsverband van drie ziekenhuizen. Het Diaconessenhuis Voorburg, het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft en het Ruwaard van Puttenziekenhuis te Spijkenisse.

WAT DOEN WIJ

Bij Combi-Ster worden de medische hulpmiddelen voorbehandeld voor het machinale reinigingsproces. Alle medische hulpmiddelen worden opengelegd, waarna de medische hulpmiddelen met een lumen worden doorgespoten.

VOOR WIE WERKEN WIJ

Stichting Reinier Haga Groep is dé klant van Combi-Ster. We werken veel samen met het HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf en RHOC. Daarnaast werken wij ook voor externe klanten. Bekijk al onze partners in het partneroverzicht.

KWALITEITSBORGING

Er wordt niet alleen gewerkt aan normering en toetsing van onze dienstverlening, maar ook aan de houding, motivatie en betrokkenheid van de medewerkers bij de kwaliteit van onze dienstverlening.

TRACK & TRACE

Het ziekenhuis moet een procedure hebben om bij recalls van medische hulpmiddelen adequaat en snel te reageren. Track & Trace is een hulpmiddel om dit te kunnen bewerkstelligen.

VACATURES

Wij zoeken regelmatig gemotiveerde nieuwe collega’s. Wil je graag bij Combi-Ster komen werken en heb je affiniteit met onze branche? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer.

ACTUEEL

Contract tekenen Copernicus

Combi-Ster tekent bij voor 5 jaar partnership met CoperniCare MediTracker

Het contract was al even rond, maar vorige week zagen we eindelijk kans om in klein comité het officiële tekenmoment... Lees meer »

Lees meer

Jan Brehler

“We laten zien hoe belangrijk stiptheid en zorgvuldigheid is”

Jan Brehler is een echt ochtendmens. Zijn dagen beginnen al om 4.30 uur! Wat hij allemaal doet bij Combi-Ster als... Lees meer »

Lees meer

Combi-Ster Annemiek Ketting

“Ik vind het heel belangrijk dat je als team de klus met elkaar klaart en het ook leuk hebt.”

Annemiek Ketting is coördinator op de afdeling endoscopie. Deze afdeling reinigt de endoscopen die gebruikt worden voor onderzoeken in het... Lees meer »

Lees meer

filed under: